#Connect2Earth - Bli med å feire Earth Hour!

Lørdag 24. mars kl. 20.30 blir lyset slukket i land etter land, etter som Earth Hour ruller over jorden gjennom tidssonene. I fjor deltok hele 187 land og territorier i feiringen av WWFs Earth Hour.

Ikke mindre enn 3100 landemerker og ikoner, fra Eiffeltårnet til Big Ben og Tokyo Tower, slukket lyset for å vise at vi mennesker står sammen mot klimaendringene.

Poenget er å øke bevisstheten om at det er viktig å tenke på miljøet – også gjennom å spare energi.

Symbolsk
«Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering der folk over hele verden blir oppfordret til å slukke lyset en time for klimaet. Det er naturvernorganisasjonen WWF (World Wide Fund for Nature) som står bak kampanjen, som ble avholdt for første gang i Australia. Den symbolske markeringen har som formål å øke bevisstheten rundt klimaproblematikken ved å få privatpersoner, virksomheter, myndigheter og organisasjoner til å slå av elektrisk lys i én time. Selve lys slukkingen er ment som en symbolsk handling for å vise at mennesker verden over står sammen for å stoppe klimaendringene.» (kilde: Wikepedia)

#Connect2Earth er slagordet for årets kampanje. Det handler om at en bærekraftig fremtid starter med våre handliger i dag. Det handler om at noen av de tingene som vi tar for gitt, kan ha stor innvirkning på miljøet. Og det handler om å gi noe tilbake til jordkloden, som er det eneste hjemmet vi har

Bli med – slukk lyset lørdag 24. mars kl. 20.30-21.30!