Norsk-Tysk Handelskammer- Gratis Workshop

Norsk-Tysk Handelskammer | Gratis Workshop 12 april, Oslo
Selskaper med ledere som skaper engasjerte medarbeidere kan utnytte dette som et konkurransefortrinn.

Gratis workshop med Dale Carnegie Training, Oslo. Skap engasjement for innovasjon og endring!

Visste du at 70 prosent av alle endringsprosesser mislykkes?

80 prosent av arbeidstakere som er misfornøyde med sin nærmeste leder er uengasjerte på jobben. Et miljø uten engasjement sprer seg raskt, motvirker innovasjon og reduserer selskapets resultater. I et marked med raske endringer og et grønt skifte, stilles det stadig større krav til fleksibilitet, innovasjon og gjennomføringsevne. Selskaper med ledere som skaper engasjerte medarbeidere kan utnytte dette som et konkurransefortrinn.

I denne workshopen får du konkrete verktøy som kan implementeres samme dag, og du vil oppleve hvordan et engasjert miljø skaper konkrete resultater for deg og ditt team.

12 april kl 08:30-10:30. Påmeldingsfrist 10 april For informasjon og påmelding

Kursleder
Ingrid Schjelderup Bygland er lisensiert trener og har en Master of Science fra UMB og del av MBA i Markedsføring fra NHH. Ingrid har jobbet i Dale Carnegie Training i 4 år. Tidligere har hun 12 års erfaring fra dagligvarebransjen. Hun har jobbet med markedsføring, prosjektledelse og forretningsutvikling i ledende selskaper som Orkla og Mills.

Sebastian Grupe er utdannet pilot via Lufthansas datterselskap Pilot Training Network. Treningen han fikk der i å alltid levere resultater og prestere under høyt press, er en egenskap han har tatt med seg inn i jobben med å hjelpe norske bedrifter oppnå bedre resultater. Han startet i Dale Carnegie Training Norge i januar 2018 og jobber i dag tett opp mot kunder i tillegg til å avholde workshops.