Kyr i Nederland ble syke av 5G testing

Kyr ble syke av 5G|Teknologiskenyheter.no
Kyrne i Groningen er vant med små jordskjelv, men 5G liker de ikke!

Lørdag 28. Januar i år fikk fem nederlandske melkebønder i Stitswerd, Groningen, en opplevelse utenom det vanlige. Uten forvarsel begynte flere hundre kuer å løpe løpsk rundt på jordene. Kyrne hoppet inn i hverandre og smalt i gjerdene.

En av bøndene sier kyrne virket til å være ekstremt plaget og han var oppriktig redd for deres helsetilstand. Bedre ble det ikke når alle fem bøndene kunne fortelle at dette er ikke første gang de har sett kyrne sine oppføre seg slik, og disse mystiske hendelsene ser ut til å bare skje rundt den lille byen Stitswerd. Det finnes ingen rapporter som tyder på at dette har skjedd andre steder i Nederland.

Det ble spekulert i at hendelsen var grunnet angrep av rovfugl og at kyrne rett og slett fikk et panikkanfall, men dette ble raskt avvist da man ble oppmerksom på at dyr på fem ulike gårder var involvert på samme tidspunkt. En veterinær ble også blitt konsultert, men kunne heller ikke finne en forklaring. En annen mulighet var at et jordskjelv skremte kyrne, men ingen av bøndene følte noe selv og ingen målestasjoner registrerte noe skjelv. Dessuten burde kyr i Groningen være vandt med små jordskjelv fordi gassboring er svært utstrakt i provinsen.

5G testing
Den mest logiske konklusjonen er at panikkanfallene skyldes testingen av 5G Wi-Fi i regionen. Groningen er den første flate landregionen der 5G blir testet. Andre steder som tester 5G Wi-Fi er Finland og Sør-Korea, men der gjennomføres alle testene i byområder. Grunnen til at 5G blir testet på et flatt, åpent landområde, er for å se hvilken styrke signalet kan levere når det ikke kan brytes av fjell eller bygninger.

5G leverer langt bedre nettverkshastighet og kapasitet enn dagens 4G-løsning. Imidlertid kan man logisk konkludere med at de farlige bivirkningene av 5G er større enn ved 4G, selv om dette ikke har blitt bevist ennå.

Alle trådløse enheter avgir elektromagnetisk stråling i en lav gigahertz frekvens
Denne strålingen anses å potensielt være farlig for mennesker. Avhengig av nivået og lengden på eksponeringen kan helserisiko variere fra søvnløshet og hodepine til svulster. De fleste av oss blir utsatt for elektromagnetisk stråling kontinuerlig, dag og natt, fra en rekke ulike kilder som mobiltelefoner, Wi-Fi-rutere, PC-er, kraftledninger osv.

Nå skal det sies at kyr i Groningen er mindre vandt til elektromagnetisk stråling da de bor i en av de mest avsideliggende delene av Nederland. Dermed kan det være at de kan føle de skadelige effektene bedre enn de fleste av oss. Det er også mulig at kyr generelt er mer følsomme overfor elektromagnetisk stråling enn mennesker. Akkurat som noen dyr kan føle stormende vær før en enkelt regndråpe har truffet bakken. Man kan også forestille seg at en plutselig økning av elektromagnetisk stråling under 5G-testen, rammet kyrne hardt og skremte dem eller forårsaket akutt hodepine.

Disse spekulasjonene har ikke blitt bekreftet av selskapene som testet 5G i Groningen, faktisk har de ikke nevnt noe som helst om mulige skadelige effekter under testing. Hvorvidt disse spekulasjonene er riktige eller ei er opp til forskere å svare på, men det er et faktum at elektromagnetisk stråling er farlig for mennesker (og kyr). 5G er det neste store og alle teleselskap ønsker å være først på markedet, men til hvilken pris?

Trenger vi virkelig 5G om det betyr at vi må utsette oss selv for økte mengder elektromagnetisk stråling?