ABAX henter nok en ansatt fra verdens største telematikk-selskap

Paul Walsh, CTO, og Bjørn Erik Helgeland, COO i ABAX. Foto/kilde: Audun Ibenholt

ABAX fortsetter å styrke ledergruppen med tidligere Fleetmatics-ansatte, og nå går Paul Walsh inn som ny teknologidirektør (CTO) i selskapet. Med ansettelsen girer ABAX ytterligere opp i kampen om å bli verdens ledende telematikk-selskap.

Paul Walsh vil lede teknologiavdelingen i ABAX, og hadde sin første dag mandag 10. september. Han er klar for oppgavene som venter, og har allerede tydelige visjoner for selskapet:

– Det viktigste for meg, som leder av teknologiavdelingen i ABAX, er å levere tjenester i verdensklasse som kan brukes globalt og som løser faktiske problemer folk har. Vi er allerede et veldig sterkt lag som jobber med produktene våre, noe som åpenbart er et godt utgangspunkt. Samtidig må vi erkjenne at det kommer flere store utfordringer fremover vi må jobbe sammen om å løse, uttaler Walsh, og fortsetter:

– Min forventning er at ABAX er verdensledende innenfor teknologi-industrien i B2B-markedet en gang i fremtiden, og jeg er overbevist om at vårt hovedprodukt vil bygges opp rundt hvordan vi kan knytte sammen og forenkle arbeidshverdagen til alle type bedrifter, store og små, sier Paul Walsh.

Paul Walsh jobbet som konsulent for ABAX en kort periode før han ble tilbudt stillingen som CTO. Han har over 15 års erfaring i telematikk-industrien, på alle stadier fra en liten start-up, til Fleetmatics sin børsnotering på New York børsen i 2012, noe som i 2016 endte med et salg til telekom-giganten Verizon for 2,4 milliarder dollar.

– Vi er ekstremt fornøyde med å ha fått Paul med på laget. Med hans erfaring og tankesett er vi enda bedre rigget for videre vekst i årene fremover. Både styret og den øvrige ledelsen er sikre på at Paul vil hjelpe oss å finne gode og riktige løsninger for fremtiden, sier Bjørn Erik Helgeland, Chief Operating Officer i ABAX.

OM ABAX

«ABAX is a Solutions provider for The Connected Workspace» Med støtte fra Investcorp er ABAX i dag en av de ledende selskapene i Europa innen telematikk og IOT-segmentet. Ved hjelp av smart-løsninger binder ABAX arbeidsplassen sammen og tilbyr en rekke produkter og tjenester. Tjenester som gjør det mulig for bedriftene å øke produktivitet og overblikket, forenkle og bedrer ledelsesprosesser, og samtidig reduserer kostnader. Alle løsninger leveres som «Software-as-a-Service» Selskapet har 450 ansatte fordelt på avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Nederland, Polen, Tyskland og Kina. Selskapets hovedkontor ligger i Larvik. www.abax.no