Hvordan IoT forbedrer liv og forandrer verden

IoT  2017 rapport: Hvordan IOT forbedrer liv for å forandrer verden
BI Intelligence har gjennomført en eksklusiv Global IoT Executive Survey

Internet of Things (IoT) vil de neste årene ha en enorm innvirkning på bedrifter, regjeringer og forbrukere. IoT vil endre på hvordan vi kommuniserer og hvordan bedrifter og nasjoner samarbeider.

Nye overslag viser at bedrifter vil bruke nesten 5 milliarder dollar på IoT de neste fem årene. En økning i antall tilkoblede enheter og en massiv økning i data vil starte en analytisk revolusjon. En rapport fra BI Intelligence anslår at det vil være 22,5 milliarder IoT-enheter innen utgangen av 2021, opp fra 6,6 milliarder enheter i 2016.

For å få innblikk i denne raskt voksende IoT-trenden, gjennomførte BI Intelligence en eksklusiv Global IoT Executive Survey, om virkningen IoT har på selskaper over hele verden.

Studien omfattet over 500 bedrifter fra et bredt spekter av næringer, inkludert produksjon, teknologi og økonomi. Av de som deltok i undersøkelsen var den overvekt av direktører og ledere.

Gjennom studien og grundig forskning på feltet, beskriver BI Intelligence komponentene som utgjør økosystemet vi kaller IoT. Undersøkelsen viser at bedrifter har en klar plan for å øke bruken av IoT når det gjelder enhetsinstallasjoner og generelle investeringer de neste 5 årene. Undersøken ser også på de ulike utfordringene leverandører av IoT står overfor og hva de gjør med mengden data de samler inn. Til slutt ser rapporten på de ulike mulighetene og utfordringene som vil komme når IoT-enheter blir normen blant forbrukere, bedrifter og myndigheter.

Man kan kjøpe den komplette rapporten her