Ser fram til nye utfordringer fra norsk vannkraftindustri

Ser fram til nye utfordringer fra norsk vannkraftindustri
Svenska Lindningsmaterial er allerede godt representert i norske prosjekter, som Leirfossene G1 og G2, Hunsfoss, Hol G1, G2 og G3. Rendalen G2 og Embretsfoss G4. RANA og VAMMA for å nevne noen

-Vi er opptatt av at kundene ikke skal vente unødig. Derfor setter vi vår kompetanse og erfaring inn på å være en samarbeidspartner fra første henvendelse. I Sverige er vi allerede godt kjent i markedet, vi har kunder over hele verden og våre kit befinner seg i generatorer i USA, Sør-Amerika, Afrika og Europa. I Norge har vi kunder fra Oslo til Rana, og har plass til flere.

Andreas Gillstrøm er CEO hos «Svenska Lindingsmaterial AB» som har et bredt utvalg av produkter til vannkraftproduksjon. Med over 40 års samlet erfaring er vi er spesialister på materiell og produkter for statorer og rotorer i viklinger. Vi er en god og trygg samarbeidspartner for våre kunder.

Best på det vi gjør
-Vi skal være best på det vi gjør og vi skal utnytte vår kompetanse til å gjøre det så enkelt som mulig å være kunde hos oss. Vi opplever stadig oftere at kunder ber oss om å leverer HELE jobben, selv om det kanskje er snakk om bestanddeler fra mange leverandører.

-Det skjer fordi kundene innser at de sparer både tid og penger på at vi gjør jobben for dem.

Vi har kunnskap og innsikten som trengs til raskt å kunne se hvilke løsninger som passer de ulike prosjektene, og vi har laget en struktur som gjør at vi skaper en lettere hverdag for våre samarbeidspartnere, sier Gillstrøm.

Kompetanse, effektivitet og tilgjengelighet
Virksomheten var i en årrekke en del av ABB konsernet. Når konsernet gjennomgikk en omstrukturering bl.a for å øke lønnsomheten, passet Mats Wohlferdt på å gjøre alvor av sin forretningsidé. Han kjøpte ut virksomheten fra ABB i Storvik, og etablerte Svenska Lindningsmaterial i Sandviken.

-ABB konsernet slet med lønnsomheten i denne delen av virksomheten. Hva gjør at dere lykkes, når et stort konsern ikke gjør det?

-Nettopp derfor, sier han entusiastisk: Der et konsern på grunn av sin struktur drar på seg kostnader gjennom omfattende prosedyrer, kan vi utnytte vår kompetanse til å skape trygge arbeidsplasser og være lett tilgjengelige og effektive i alt vi gjør. For eksempel strekker vi oss langt for å kvalitetssikre at alle skal få svar innen en halv time fra vi mottar deres henvendelse på e-post, forklarer han.

Kjappe og gode
-Det betyr vel at det er duket for nye tider for norske kunder også?

-Vi er allerede godt representert i norske prosjekter, som Leirfossene G1 og G2, Hunsfoss, Hol G1, G2 og G3. Rendalen G2 og Embretsfoss G4. RANA og VAMMA for å nevne noen.

Det vi ønsker oss, er at flere norske kunder skal gjøre som store og små svenske og globale selskap har gjort før dem, nemlig at de prøver oss og de løsningene vi kan levere. De vil finne ut at vi har raske beslutningskjeder, kommer kjapt tilbake med tilbud og forslag om løsninger - til priser som er konkurransedyktige.

Vi kan bidra med alt fra planlegging til levering
Vi får stadige tilbakemeldinger på at det nettopp er kombinasjonen av kompetanse, gode underleverandører og en evne til å møte kunden på hans egne premisser som er utslagsgivende for samarbeidet vårt. De som prøver oss, gjør positive erfaringer, frister Gillstrøm.

Vi gjør ikke så godt vi kan, vi gjør mer! Nå gleder vi oss til nye utfordringer fra norsk vannkraftindustri

Svenska Lindningsmaterial AB

Andreas Gillström, CEO
+46 70 776 89 27
andreas@svenskalindningsmaterial.se
www.svenskalindningsmaterial.se